X
X
top

Over

SJOERD JANSEN

Muzikant
Als uitvoerend muzikant en multi-instrumentalist probeert Sjoerd zo veelzijdig en allround mogelijk te zijn. Hij treedt op met bands, bij musicals, als sessie-muzikant en voor andere artiesten. Hij speelt piano, gitaar, drums en bass.

Arrangeur
Sjoerd heeft inmiddels een behoorlijk repertoire aan arrangementen geschreven, in verschillende stijlen. Zijn specialisatie is voor ‘a capella vocal groups’, maar hij schrijft ook voor musicals en orkesten. 

Dirigent
Tijdens zijn studie op het Conservatorium van Amsterdam ontdekte Sjoerd zijn liefde voor het dirigeren. Na zijn ‘Docent Muziek’ studie vervolgde hij zijn weg met de contractstudie ‘Klassiek Orkestdirectie’ en ‘Jazz Arrangeren’. Hij heeft inmiddels veel musicals en theatervoorstellingen mogen dirigeren en is soms ook voor symfonieorkest en de big band te vinden.

Daarnaast is hij de vaste dirigent & muzikaal leider van drie a capella vocal groups: Leeuwenhart, Close Up en Divina.

Producer
Sinds een aantal jaar is Sjoerd ook als muziekproducer & componist actief. Samen met twee vrienden heeft hij Shout Amsterdam opgericht. Hier produceren zij custom made (film)muziek voor merken als Rituals, Mr. Marvis, Adidas, Nespresso e.a.  

Logo Sjoerd Jansen

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner