Beschikbare Koorarrangementen

Welkom in de webwinkel! Hier vind u alle direct beschikbare koorarrangementen in verschillende stemverdelingen en moeilijkheidsgraden (eenvoudig, gemiddeld, uitdagend).
Als u het arrangement gevonden heeft wat u zoekt en de betaling (via IDEAL) is gelukt, krijgt u automatisch een persoonlijke download link te zien voor het arrangement.
In de geleverde bijlage vind u de bladmuziek in PDF formaat, een MIDI file en alle stemmen, zowel gezamenlijk als apart, in Mp3 audio formaat.
Voordat u beslist over uw aankoop heeft u de mogelijkheid om het arrangement (deels) in te zien en te beluisteren. Mocht u overige wensen, of nog vragen hebben, neem dan contact op.

Nieuwe Koorarrangementen

Heeft u niet gevonden wat u zoekt, of wilt u een exclusief arrangement voor uw koor laten maken, dan kan dit uiteraard ook. Elke stemverdeling is mogelijk en ook het toevoegen van een instrumentale begeleiding behoort tot de opties. (denk hierbij aan piano, popband, bodypercussion, beatbox etc.). Neem contact op en het arrangement wordt zo snel mogelijk geleverd.

Kostenoverzicht nieuwe arrangementen (excl. 9% btw)
  • 3 stemmig a capella – 175 euro
  • 4 stemmig a capella – 200 euro
  • 5 stemmig a capella – 225 euro
  • 6 of meerstemmig a capella – 250 euro
    + Pianobegeleiding – 25 euro
    + Popband begeleiding – 50 euro
    + Overige begeleiding – op aanvraag

Showing 1–12 of 23 results

1 2