Arrangeur/Componist

Sjoerd ontdekte tijdens zijn studie een liefde voor het arrangeren en componeren van muziek. Hij sloot zijn arrangeerlessen op de Docent Muziek afdeling van het Conservatorium van Amsterdam in 2 jaar af en mocht hierdoor doorstromen naar het keuzevak ‘Arrangeren Voor Bigband‘ en het bijvak ‘Arrangeren‘. Na zijn studie Docent Muziek is hij, samen met collega dirigent Daan Welle, een 2 jarige contractstudie begonnen ‘ Klassiek Orkestdirectie en Jazz Arrangeren‘. In mei 2017 hebben Sjoerd en Daan deze studie beide met een ‘Uitstekend’ afgerond.

Sjoerd schrijft veelal koorarrangementen in close harmony stijl. Deze zijn te koop in de Webwinkel. Daarnaast schrijft hij ook arrangementen/composities in opdracht, voor allerlei media, zoals t.v. film, orkesten, musicals en big band’s, in alle stijlen van kleinkunst en klassiek tot pop en rock. Zo schreef hij de muziek voor de trailer van de film ‘The Onania Club’ en maakte hij de muziek voor het BNN/VARA programma ‘Na Het Nieuws‘ (zie onderaan deze pagina)

Nieuwe Arrangementen/Composities

Bent u op zoek naar een nieuw arrangement voor uw koor/ensemble, of heeft u nieuwe muziek nodig voor onder uw film op social media? Neem dan contact met Sjoerd om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Voor een kostenoverzicht van nieuwe koorarrangementen kijkt u in de Webwinkel.

String Quintet Nr. 1 (The Onania Club Trailer)